Terveisiä metsästä

Metsä on rauhani. Metsä on turvani. Sen olen tiennyt aina.

Vietän metsässä nykyisin kaiken mahdollisen ajan. Mutta kesti tovin, että pääsin tavoitteeseeni. Paiskin töitä neljännesvuosisadan suuressa suomalaisessa konsernissa. Jotkut kutsuvat sitä uraksi, minä oppivuosiksi.

Olen pienestä pitäen tuntenut metsän äärimmäisen voiman. Vihdoin tuli hetki, jolloin olin valmis pakkaamaan kokemukseni reppuun ja tutkimaan ajatuksiani metsässä, salaisessa paikassa. Nautin ilman puhtaudesta, veden kirkkaudesta ja ravinnosta, jota luonto tarjoaa. Kehitin ideoita, joita jalostin ystävieni kanssa. Uskon hyvän kiertokulkuun.

Ken kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa... Niin sanotaan meillä päin, kun joku tavoittelee kuuta taivaalta, yrittää liikaa. Minä todellakin kurkotin kuuseen, koivuun sekä moniin muihin puihin ja monien testien jälkeen päädyin Kuuseen ja Koivuun. 

En luovuttanut, vaan kurkotin lisää. Se hyvä, jonka aiemmin lähetin matkaan, tuli luokseni. Yhteistyössä metsän ja monien Suomalaisten osaajien kanssa syntyi jotain ainutlaatuista.

En vielä kerro missä salainen metsäpaikkamme on, mutta tulevaisuudessa olet enemmän kuin tervetullut meidän paikkaamme. Siellä voimme yhdessä nauttia luonnon tarjoamista aarteista ja - voimaannuttavasta energiasta.

Olemme sopineet metsäni kanssa tuliaisista. Haluamme yhdessä tehdä maailmasta hiukan turvallisemman ja miellyttävämmän paikan elää.

Ole hyvä! tässä sinulle, eläimille ja ympäristön hoitoon: 

COIVU ja CUUSI.